Waarom koopt u bij Kleyn Trucks?


Ruime, snel wisselende voorraad
Bij Kleyn Trucks staan 1200 voertuigen op voorraad. Wekelijks komen 150 voertuigen binnen. Ons aanbod omvat alle Europese merken, bouwjaren en prijsklassen.

Gekende kwaliteit
Elk voertuig krijgt bij binnenkomst een technische controle onder toezicht van TÜV. De volledige informatie uit het testrapport wordt standaard bij elk voertuig meegegeven. Dit noemen wij ‘gekende kwaliteit’.

Goed geprijsd
Onze prijzen zijn niet alleen gebaseerd op de kenmerken van het voertuig, zoals merk, type en bouwjaar. Wij testen elk voertuig uitgebreid en nemen de resultaten mee in de prijsbepaling.

Fatsoenlijk koopmanschap
Kleyn Trucks bouwt al ruim negentig jaar aan de relatie met zijn klanten. Het succes hiervan wordt aangetoond door het grote aantal terugkerende klanten.  We nemen alle klachten serieus. Als er sprake is van grote, niet vermelde gebreken zullen we (een deel van) de reparatiekosten vergoeden.

Wij spreken vele talen
Bij Kleyn Trucks spreken de verkopers de taal van de klant. Onze website is bovendien geschreven in dertien talen.

Wij verstaan de klant
Door jarenlange ervaring weten de inkopers bij Kleyn Trucks als beste wat u als klant zoekt en kopen ze gericht in.

Begeleiding invoer en transport
Wij hebben een gespecialiseerde afdeling die het papierwerk voor u regelt. Door onze wereldwijde aanwezigheid en jarenlange ervaring kunnen we u perfect begeleiden bij het invoeren, registreren en verschepen van voertuigen naar vrijwel elk land ter wereld.

(Export)kenteken snel geregeld
Een kenteken en tenaamstelling zijn bij ons zo geregeld. Dat geldt ook voor exportkentekens. Indien nodig wordt uw aankoop in onze werkplaats voor de export gekeurd.

Vakkundige technische dienstverlening
In onze werkplaats voeren wij Algemene Periodieke Keuringen (APK) uit. Ook voor werkzaamheden aan tachografen, airco’s en koelmotoren kunt u hier terecht. Met onze expertise en zware hijsmiddelen kunnen wij voertuigen voor u ‘stacken’.

De zekerheid van ‘gekende kwaliteit’
Bij Kleyn Trucks zullen we nooit claimen dat we alleen de beste trucks verkopen. Onze kracht schuilt in veelzijdigheid. U kunt bij ons terecht voor zeer jonge voertuigen, maar ook voor oudere wagens. Voor u is het echter van groot belang dat u weet wat u koopt. Daarom bieden wij ‘gekende kwaliteit’. Al onze voertuigen krijgen bij binnenkomst een controle onder toezicht van TÜV. Dit gebeurt aan de hand van een vaste lijst met inspectiepunten. Het testrapport stellen wij volledig en zonder terughoudendheid ter beschikking aan onze klant. Zo kunt u beter dan ooit voertuigen met elkaar vergelijken en een exemplaar kiezen dat precies past bij uw wensen.
 

Eenvoudig kopen bij Kleyn Trucks
U vindt uw voertuig op onze site.
U bestelt online of via;
          telefoon,
          skype of,
          e-mail.
Wij regelen het papierwerk.
U haalt uw voertuig op of wij zetten het op transport.

 
Kleyn Trucks on Facebook Kleyn Trucks on Twitter Kleyn Trucks on Google+ Kleyn Trucks on YouTube Kleyn Trucks on Pinterest Kleyn Trucks on LinkedIn