Volvo trucks zijn duurzaam en behouden hun waarde


Volvo trucks logoVolvo produceert al meer dan 80 jaar trucks. Dit doen zij sinds 1928. Over de hele wereld worden de Volvo trucks gebruikt voor diverse transport oplossingen. Dat is ook niet zo verwonderlijk want een Volvo truck is een zeer betrouwbare en zware truck, dat ziet u ook terug in de hoge inruilwaarde van uw truck.

Als Trucks dealer van alle merken hebben wij ook een groot aanbod (gebruikte) Volvo voertuigen voor u. Ons aanbod bestaat uit diverse modellen zoals de Volvo FH, de Volvo FL en de Volvo FM. Onze Volvo Trucks zijn nagekeken op alle vitale en technische punten en zodoende scherp geprijsd.Zoek in de complete voorraad

Op merk

Op model

Op prijs
 
Op bouwjaar
 

Volvo truck steeds opnieuw te gebruiken

Ongeveer 95% van een Volvo-truck is recyclebaar. En nieuwe Volvo-trucks bestaan al voor ongeveer een derde uit gerecyclede materialen (33% van het gewicht). Alle kunststof onderdelen van meer dan 50 gram zijn voorzien van een aanduiding die identificatie mogelijk maakt. Voor bijna alle modellen zijn ontmantelingsinstructies verkrijgbaar en daarnaast sluiten we overeenkomsten met lokale partners om ervoor te zorgen dat zo weinig mogelijk van een Volvo-truck wordt verspild.


Volvo Trucks model range


We hebben een aanzienlijk aantal mooie gebruikte Volvo trucks in het assortiment tegen scherpe prijzen. Heeft u vragen over een Volvo voertuig uit bovenstaande selectie of wilt u meer informatie over onze Volvo truck modellen in het algemeen? Neem dan nu nog contact op met één van onze verkopers.

Aanvullende diensten bij Kleyn Trucks
Kentekenregistratie
Vrijwaringsbewijzen
Exportkentekens en -keuringen
Algemene Periodieke Keuringen
Tachografen installeren/repareren
Airco’s en koelmotoren repareren
Airco’s en koelmotoren bijvullen
Stacken van voertuigen

Kleyn Services


Hulp nodig? Bel me! Skype Bel mij terug

Wij accepteren

Wij accepteren  MasterCard, Ideal, Maestro en Visa

 
Kleyn Trucks on Facebook Kleyn Trucks on Twitter Kleyn Trucks on Google+ Kleyn Trucks on YouTube Kleyn Trucks on Pinterest Kleyn Trucks on LinkedIn