Diepladers, één van onze specialiteiten!


dieplader kopen, gebruikte dieplader, dieplader transport, machine vervoer, tweedehands diepladerWanneer u op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte dieplader wilt u wel zeker zijn van een juiste aankoop of afsluiting van een perfect passende lease-overeenkomst. De diepladers in onze voorraad zijn allen gecontroleerd voordat wij ze aan u aanbieden.

Aangezien er meerdere merken, modellen en types diepladers zijn kan het voorkomen dat u het voertuig dat u zoekt niet terug kunt vinden in onze voorraad. Bel of mail ons even. Wij helpen u bij het zoeken naar de dieplader die u nodig heeft!


Zoek in de complete voorraad

Op merk

Op model

Op prijs
 
Op bouwjaar
 

Waar kunt u een dieplader voor nodig hebben?

Een dieplader is een oplegger die gebruikt wordt voor het vervoer van hoge ondeelbare voorwerpen.

De laadruimte bevindt zich tussen de nek van de oplegger en de achterste assen. Deze ruimte is verlaagd, zodat een hogere lading meegenomen kan worden. Indien deze hoge lading op een gewone oplegger wordt vervoerd, is het transport meestal hoger dan toegelaten door het verkeersreglement en kunnen er problemen optreden bij bruggen en tunnels.

Diepladers worden onder andere ingezet bij het vervoer van machines voor de wegenbouw.
Eenvoudig kopen bij Kleyn Trucks
U vindt uw voertuig op onze site.
U bestelt online of via;
          telefoon,
          skype of,
          e-mail.
Wij regelen het papierwerk.
U haalt uw voertuig op of wij zetten het op transport.


Hulp nodig? Bel me! Skype Bel mij terug


 
Kleyn Trucks on Facebook Kleyn Trucks on Twitter Kleyn Trucks on Google+ Kleyn Trucks on YouTube Kleyn Trucks on Pinterest Kleyn Trucks on LinkedIn