Welke nieuwe of gebruikte oplegger u ook zoekt, bij ons vindt u het!


oplegger, trailer, trekker, aanhanger, aanhangwagen, trekkend voertuig, Een oplegger (trailer) is een aanhangwagen, die geen eigen vooras heeft en waarvan dus een belangrijk deel van de massa op het trekkend voertuig (de trekker) rust. De oplegger wordt door middel van een kingpin op de koppelschotel van een trekker gekoppeld. Men spreekt dan van een trekker-opleggercombinatie. Om de laad- en lostijd te beperken, kunnen voor een trekker meerdere opleggers worden gebruikt, zodat chauffeur en trekker geen wachttijd hebben.

U komt bij ons gebruikte oplegggers tegen in alle vormen, maten, types, soorten en prijzen!Zoek in de complete voorraad

Op merk

Op model

Op prijs
 
Op bouwjaar
 

Welke soort oplegger heb ik nodig?

Opleggers zijn er in veel uitvoeringen afhankelijk van het gebruiksdoel. Voor algemeen gebruik zijn er opleggers met huifopbouw. Daardoor kunnen de goederen schoon en droog vervoerd worden. Opleggers voor containertransport hebben een opbouw met een of meerdere platforms waarop containers kunnen worden geplaatst.

Voor het vervoer van hoge voorwerpen gebruikt u een dieplader. Een silo is een opslagplaats voor stort- of bulkgoederen in de vorm van poeders of korrelvormige producten zoals graan, kolen, cement, veevoer, zand, grint en kunstmest. Om het laden en lossen van zware objecten te vergemakkelijken, is een oplegger met Walking Floor de ideale oplossing.

Wij hebben opleggers geschikt voor BE-rijbewijs!

BE-opleggers mogen met rijbewijs BE gereden worden en zijn verkrijgbaar in laadvermogens en lengtes die veel verder gaan dan de gewone aanhangwagen. Lengtes tot meer dan 12 meter en een bruto gewicht van ongeveer 10000 kg zijn mogelijk. Hierdoor is voor veel bedrijven de BE oplegger een uitkomst. Weet de juist oplegger niet te vinden of wilt u een specifiek aanbod bespreken met een van onze verkopers? Neem even contact op via volgend telefoonnummer: +31 ‎(0)183 ‎668 ‎222. Wij helpen u graag verder!
Eenvoudig kopen bij Kleyn Trucks
U vindt uw voertuig op onze site.
U bestelt online of via;
          telefoon,
          skype of,
          e-mail.
Wij regelen het papierwerk.
U haalt uw voertuig op of wij zetten het op transport.


Hulp nodig? Bel me! Skype Bel mij terug

Wij accepteren

Wij accepteren  MasterCard, Ideal, Maestro en Visa

 
Kleyn Trucks on Facebook Kleyn Trucks on Twitter Kleyn Trucks on Google+ Kleyn Trucks on YouTube Kleyn Trucks on Pinterest Kleyn Trucks on LinkedIn