Koopt u ook een gebruikte Scania?


Scania Logo, Logo scania, scania bird, Scania griffioen, Scania kipScania trucks hebben standaard altijd dat beetje extra, waardoor ze de logische keus zijn van chauffeurs en transportbedrijven waar dan ook ter wereld. Wilt u een gebruikte Scania vrachtwagen kopen of een Scania vrachtwagen te koop aanbieden? Dan bent u bij ons aan het goede adres!

Waarom een Scania kopen bij Kleyn Trucks?

Transport heeft veel te maken met vertrouwen. Uw klanten vertrouwen erop dat u er op tijd bent, dag in dag uit. Maar betrouwbaarheid en productiviteit van een vrachtwagenmerk, zoals Scania Trucks, komen niet uit de lucht vallen. Ze zijn het resultaat van de lange traditie van Scania om precies te leveren waar uw bedrijf naar op zoek is. Met een scala aan keuzes en een reeks modulaire configuraties, zijn de mogelijkheden eindeloos. Kies voor een goede ervaring. Kies voor Scania!

Combineer dit met een goede aanbieding en uw beste keus is een gebruikte Scania truck aan te kopen via Kleyn Trucks. Wij controleren iedere gebruikte wagen op alle vitale punten en maken altijd een goede aanbieding op de Scania occasions in onze voorraad.

Zoek in de complete voorraad

Op merk

Op model

Op prijs
 
Op bouwjaar
 

Scania Trucks, voertuigen waarop u kunt bouwen.

Scania is een Zweeds merk van motorvoertuigen dat oorspronkelijk is opgericht in 1891. Zij produceren onder andere zware bedrijfsauto's, autobussen en motoren voor industrie en scheepvaart. Van licht en manoevreerbaar (Scania P-serie) tot aan pure klasse en comfort (Scania R-serie). Scania heeft trucks voor iedere type chauffeur en sector. Juist om die reden heeft Kleyn Trucks een grote voorraad Scania Trucks. U vindt ongetwijfeld de perfecte Scania truck voor de juiste prijs.

Waar zijn Scania onderdelen te koop?

Scania Nederland en Scania Group hebben de visie om het transport zo duurzaam mogelijk te maken. Mede daardoor zijn veel van de gebruikte onderdelen van de Scania trucks recyclebaar en gemerkt zodat deze gemakkelijk te herkennen zijn als recyclebare onderdelen. Daarnaast is een lange levenscyclus en optimaal gebruik van de wagen van groot belang. Waar u ook werkt, u bent nooit ver van een Scania-werkplaats verwijderd en onderdelen zijn gemakkelijk te verkrijgen.

Wist u dat Scania meer dan 1500 servicewerkplaatsen in 90 landen heeft? Of het nu gaat om een nieuw of een wat ouder vrachtwagenmerk of type zoals onder andere de Scania Vabis, Scania v8, Scania 143, Scania 141, Scania r500 Scania r730 of Scania 110, u kunt altijd bij een Scania servicepunt terecht.

Scania truck, Scania vrachtwagen, occasion Scania, Scania Topline, tweedehands ScaniaKeuze uit de Scania Longline, Scania Highline, Scania Topline?

De aankoop van een nieuwe of tweedehands truck gaat gepaard met een aantal keuzes die u moet maken bij het uitzoeken van een nieuwe vrachtwagen. Zo is ook het uitzoeken van de (Scania) cabine een essentieel onderdeel. Als dealer van Scania’s en andere merken geven wij u wat meer informatie over de Scania Highline, Topline en Scania Longline.

De Scania Highline cabines
Deze Scania cabines hebben meestal een maximale binnenruimte, bijna volledig vlakke cabinevloer, extra ruimte boven de cabine van het dak ontwerp of ruimte voor twee bedden. Het zijn de grootste slaapcabines uit de G-serie, de P-serie en de R-serie.

De Scania Topline cabines
Een Topline Cabine staat voor nog meer praktische en prestigieuze snufjes in de cabine. Het is een van de meest luxueuze en grootste cabines die Scania in het assortiment heeft. Wilt u ervaren hoe een Topline cabine is, probeer bij ons dan een Scania van de R-serie met Topline-cabine uit.

De Scania Longline cabine
Nu er vaker gevraagd wordt naar cabines met meer leef- en werkruimte heeft Scania de Longline cabine ontwikkeld. Deze cabine is 127 centimeter langer dan de Topline cabines. U zult zich gemakkelijk helemaal thuis voelen in zo’n comfortabele woon- en slaapkamer. De Longline zorgt niet alleen voor meer comfort maar door de betere aerodynamica levert deze cabine ook een besparing op brandstofkosten op.

Heeft u vragen over een voertuig uit bovenstaande selectie of wilt u meer informatie in het algemeen? Neem dan nu nog contact op met één van onze verkopers.
Waarom koopt u bij Kleyn?
Altijd goed geprijsd!
Ruime, snel wisselende voorraad
Zeker van gekende kwaliteit 
Bij elke aankoop een testrapport
Vakkundige technische service
Begeleiding bij invoer / transport
(Export)kentekens snel geregeld
Fatsoenlijk koopmanschap!


Hulp nodig? Bel me! Skype Bel mij terug

SCANIA R 620 TOPLINE 6X2 - Trucks Review

 
Kleyn Trucks on Facebook Kleyn Trucks on Twitter Kleyn Trucks on Google+ Kleyn Trucks on YouTube Kleyn Trucks on Pinterest Kleyn Trucks on LinkedIn