Edwin Specht | Sales & Purchasing

Onze in- en verkoper voor Spanje is al meer dan 20 jaar een loyaal en toegewijd lid van Kleyn. Hij werd door ons opgemerkt door zijn uitzonderlijke prestaties bij Volvo Trucks en wij hebben hem toen direct uitgenodigd om ons team te komen versterken. Sindsdien heeft Edwin veel veranderingen in onze organisatie en manier van werken gezien, maar is altijd in staat geweest zich snel aan te passen en met de tijd mee te gaan. Zoals hij het zelf zegt: "Waarom zou je zo lang blijven, als je niet tevreden bent met je werk en het niet leuk zou vinden om elke dag naar Kleyn te gaan?" Edwin heeft een hoop vrienden gemaakt onder zijn relaties, en reist daardoor vaak naar Spanje om aantrekkelijke vrachtwagens voor een goede prijs op de kop te tikken.

Wilt u een gebruikte vrachtwagen, trekker, aanhangwagen, een kipper of mixer verkopen? Neemt u dan contact op met Edwin. Maar er is meer! Bent u op zoek naar een specifiek voertuig of wilt u een speciaal voertuig aanschaffen? Ook dan nodigen wij u uit om eens contact met Edwin op te nemen. Hij weet altijd de perfecte wagen te vinden en regelt gegarandeerd een goede prijs!

Talen: Nederlands, Spaans, Engels, Italiaans
Unieke Kwaliteit: Aanpassingsvermogen
Accounts: Spanje

Hulp nodig? Bel me! Skype Bel mij terug

Bekijk meer profielen
Kleyn Trucks on Facebook Kleyn Trucks on Twitter Kleyn Trucks on Google+ Kleyn Trucks on YouTube Kleyn Trucks on Pinterest Kleyn Trucks on LinkedIn