Jacobus Nijhoff | Sales

Voordat Jacobus in 2010 bij Kleyn Trucks kwam, had hij totaal geen ervaring in gebruikte trucks of deze branche. Zijn echte expertise lag op het gebied van andere technische producten en het maken van een switch naar Kleyn was geen groot probleem. Volgens Jacobus heeft Kleyn Trucks een zeer interessante en dynamische omgeving om in te werken. Daarnaast houdt hij van het contact met de diverse mensen en de diverse culturen op de werkvloer. Klanten complimenteren hem vaak over zijn vriendelijke en gemoedelijke werkwijze.

Jacobus en zijn interesses
Jacobus heeft een speciale band met Bolivia: Hij heeft niet alleen bewondering voor de mensen en het culturele erfgoed, hij speelde in Bolivia voor Kleyn ook een belangrijke rol bij het opzetten van een levendige vrachtwagenhandel. Jacobus probeert altijd de beste of op zijn minst een zeer concurrerende prijs te bieden, dus aarzel niet om contact met hem op te nemen als u op zoek ben naar een verrijking van uw transportmogelijkheden! 

Talen: Nederlands, Engels, Duits en Spaans.
Unieke kwaliteit: "Can do" aanpak.
Accounts: Nederland, België, Spanje, Bolivia, Chili, Argentinië, Suriname, Noorwegen, Zweden, Finland en Denemarken
.

Hulp nodig? Bel me! Skype Bel mij terug

Bekijk meer profielen
Kleyn Trucks on Facebook Kleyn Trucks on Twitter Kleyn Trucks on Google+ Kleyn Trucks on YouTube Kleyn Trucks on Pinterest Kleyn Trucks on LinkedIn