Speciale en unieke voertuigen


Iedere truck is uniek en gebouwd met een speciaal doel of voor een bepaalde branche. Het komt echter wel eens voor dat ook wij een speciale truck of apart voertuig inkopen. Een truck die net even anders is dan de gemiddelde truck.

U kunt hierbij denken aan een vijfassige hoogwerker met net even dat meer bereik, een LZV of een zware pompwagen van 60 ton of meer. Zo kan het zijn dat we diverse opleggers of bakwagens hebben met aparte kranen zoals de aanbiedingen hieronder.


Zoek in de complete voorraad

Op merk

Op model

Op prijs
 
Op bouwjaar
 

Onze Brandweerwagen, een andere hele aparte truck.


De DAF 1300 TURBO brandweerwagen is ook een zeer bijzondere truck die wij in onze voorraad hebben. Deze wagen is geen handgeschakelde bak maar een automaat. Hij is voorzien van een korte cabine met een 4x2 configuratie en luchtvering.

DAF 1300 Turbo Brandweer speciale wagenDe kraan is van het merk Metz en in uitgestrekte toestand van 18 meter lang kan hij een maximale belasting aan van 90kg. De wagen is in een uitstekende staat en onze prijs is ongekend!

Wilt u dit speciale voertuig aanschaffen? Dat kan! Vind meer informatie op de detailpagina of neem even contact op met één van onze verkopers.       
    

Ben u op zoek naar een andere bijzondere wagen?


We kopen internationaal in en hebben daarom ook een zeer groot netwerk van partners. Bent u op zoek naar een bijzondere truck of speciaal of apart voertuig en u kunt deze niet zo snel vinden? Of vindt u geen goede aanbieding die past bij uw budget? Laat ons dan het werk voor u doen.

Wij gaan graag voor u op zoek naar een speciale wagen en bieden u altijd een speciale en scherpe prijs!
Wij accepteren

Wij accepteren  MasterCard, Ideal, Maestro en Visa


Hulp nodig? Bel me! Skype Bel mij terug

Waarom koopt u bij Kleyn?
Altijd goed geprijsd!
Ruime, snel wisselende voorraad
Zeker van gekende kwaliteit 
Bij elke aankoop een testrapport
Vakkundige technische service
Begeleiding bij invoer / transport
(Export)kentekens snel geregeld
Fatsoenlijk koopmanschap!

 
Kleyn Trucks on Facebook Kleyn Trucks on Twitter Kleyn Trucks on Google+ Kleyn Trucks on YouTube Kleyn Trucks on Pinterest Kleyn Trucks on LinkedIn