Gebruik de makkelijkste oplossing voor laadbakken, koop schuifzeilen!


schuifzeil, schuifzeilen, huif, laadbak, informatie, kopen, twedehands, gebruikte schuifzeilen, kopschotEen huif met schuifzeilen is de makkelijkste oplossing voor laadbakken waarvan de zijkant open en dicht moet kunnen. Dit systeem is veel gebruikt in Europa en een weldoordachte oplossing.

Wanneer u op zoek bent naar een wagen met schuifzeilen voor een redelijke prijs kunt u het beste een kijkje nemen in onze schuifzeilen voorraad. Onze voertuigen met schuifzeilen zijn bij binnenkomst gecontroleerd op alle vitale punten en hebben naar aanleiding van deze check de beste prijs meegekregen.

Onze voorraad en aanbiedingen van onze gebruikte voertuigen met schuifzeilen vindt u hieronder terug. Bent u op zoek naar een specifieke configuratie? Dat kunt u online aangeven of neem even contact op met de verkopers. Zij informeren u graag vrijblijvend over onze voorraad gebruikte schuifzeilen.


Zoek in de complete voorraad

Op merk

Op model

Op prijs
 
Op bouwjaar
 

Voertuig met schuifzeilen leasen!

Ook het leasen van een voertuig met schuifzeilen is bij ons geen probleem. U bent bijvoorbeeld een beginnende ondernemer of wilt genieten van de financiële en fiscale voordelen die het leasen  van een schuifzeilen oplegger of wagen u kan bieden? Klik dan op de "lease nu" button bij het schuifzeilen voertuig van uw keuze en u kunt direct uw voordeel uitrekenen!

Hoe werkt een schuifzeilen systeem?

De huif is opgebouwd vanaf een vlakke vloer, een stevig kopschot, meestal gemaakt van hout en/of metaal, een achterportaal met twee deuren of een zeil en twee of meer rongen aan de zijkant.  Deze carrosserie is in vele varianten beschikbaar; van lichtgewicht aluminium tot de zwaar beproefde uitvoering voor het zware werk

Het schuifzeil over de zijkant van de wagen of de oplegger zit aan de bovenkant door middel van geleiders in een rail. Het schuifzeil wordt aan de voor- en achterkant een klein beetje opgerold om het strak te trekken en aan de onderkant door middel van gespen vastgemaakt. De gespen zitten ongeveer om de 30 centimeter. Het openmaken van een of twee zijkanten duurt ongeveer vijf minuten, daarmee is een huif met schuifzeilen veel sneller open en dicht te maken dan een traditionele huif.


Wij accepteren

Wij accepteren  MasterCard, Ideal, Maestro en Visa


Hulp nodig? Bel me! Skype Bel mij terug

Voordelen Financial Lease
Fiscale afschrijving
Zelf de looptijd bepalen
Transparant
Lage rente
Investeringsaftrek
Geen beslag op uw liquiditeit
Lage leasetermijn mogelijk door middel van een slottermijn

 
Kleyn Trucks on Facebook Kleyn Trucks on Twitter Kleyn Trucks on Google+ Kleyn Trucks on YouTube Kleyn Trucks on Pinterest Kleyn Trucks on LinkedIn