Gebruikte bakwagens kopen


Bakwagen, truck, trailer, kopen, informatie, platte bakWanneer op zoek bent naar een gebruikte bakwagen tegen een scherpe prijs dan bent u bij Kleyn aan het juiste adres. Wij hebben een zeer uitgebreid aanbod van gebruikte bakwagens en geven u altijd de best mogelijke prijs!

Wij hebben niet alleen bakwagens te koop maar kopen ook bakwagens op en nemen gebruikte bakwagens voor een goede prijs van u over. Wilt u een bakwagen verkopen in plaats van kopen? Neem contact op met onze inkopers.Zoek in de complete voorraad

Op merk

Op model

Op prijs
 
Op bouwjaar
 

Naar welke model bakwagen bent u op zoek?

Een bakwagen is een klassieke vrachtwagen bestaande uit een cabine en een laadbak. Bakwagens zijn er in vele varianten. De meest voorkomende hebben een gesloten laadbak, een huifopbouw of een laadbak met schuifzeilen. Een laadbak met schuifzeilen kan gemakkelijk aan de zijkant(en) geopend worden. Bij een huifopbouw kan men laden vanaf de zijkant of vanaf de bovenkant, bijvoorbeeld met een kraan.

Een bakwagen kan een specifieke toepassing hebben. Deze specifieke bakwagens hebben bijvoorbeeld een koelopbouw, tank, schaarlift of een haakarmsysteem. Er zijn speciale bakwagens voor veevervoer en autotransporters. Een autotransporter bakwagen biedt ruimte aan 1 tot 10 personenauto’s, afhankelijk van het type.

In plaats van een hoge laadbak kan een bakwagen voorzien zijn van een platte bak of een open bak met boorden. Een chassis cabine heeft geen bak; de gebruiker kan er naar eigen behoefte een laadbak of een speciale opbouw op plaatsen.

Veelvoorkomende typen bakwagens:
 • DAF LF serie,
 • IVECO 120 E 25 EURO,
 • M.A.N. 18.310 L,
 • M.A.N. TGL 7.150 EURO4,
 • M.A.N. TGL8.180 en
 • MERCEDES-BENZ 1218.

Andere veel verkochte merken bakwagens zijn:
 • SCANIA bakwagens,
 • RENAULT bakwagens en
 • VOLVO bakwagens.
Waarom koopt u bij Kleyn?
Altijd goed geprijsd!
Ruime, snel wisselende voorraad
Zeker van gekende kwaliteit 
Bij elke aankoop een testrapport
Vakkundige technische service
Begeleiding bij invoer / transport
(Export)kentekens snel geregeld
Fatsoenlijk koopmanschap!


Hulp nodig? Bel me! Skype Bel mij terug

Wij accepteren

Wij accepteren MasterCard, Ideal, Maestro en Visa

 
Kleyn Trucks on Facebook Kleyn Trucks on Twitter Kleyn Trucks on Google+ Kleyn Trucks on YouTube Kleyn Trucks on Pinterest Kleyn Trucks on LinkedIn