Gebruikte Krone trailers & opleggers te koop.


Als internationaal handelaar in gebruikte bedrijfsvoertuigen hebben wij een aanzienlijke diversiteit in voertuigen. U vindt daarom altijd het merk en vaak ook de perfecte configuatatie of het type voertuig waarnaar u op zoek bent. Onze voorraad Krone opleggers is zeer veelzijdig van daar dat wij een selectie hebben gemaakt van enkele online aanbiedingen Krone trailers en opleggers. Uiteraad vindt u in de catalogus op de website onze volledige voorraad.


Zoek in de complete voorraad

Op merk

Op model

Op prijs
 
Op bouwjaar
 

Geschiedenis Krone voertuigen.

Krone is opgericht in 1897 en sinds 1971 begonnen met de productie van Krone opleggers en Krone trailers. Deze worden geproduceerd in de Krone fabriek in Werlte, Duitsland, die is opgericht in 1963. Het is een familie bedrijf dat staat voor goede kwaliteit trailers en opleggers, minimale onderhoudskosten en praktische oplossingen. Bent u op zoek naar een "echte Krone" dan bent u aan het goede adres bij ons. Wij hebben niet alleen uitgebreide kennis over het merk Krone maar hebben ook altijd een ruime keuze aan Krone voertuigen.

Bent u op zoek naar een specifiek Krone voertuig type of product? Neemt u dan contact met ons op of kijk gerust in onze complete voorraad gebruikte Krone opleggers en trailers.

Waarom koopt u bij Kleyn?
Altijd goed geprijsd!
Ruime, snel wisselende voorraad
Zeker van gekende kwaliteit 
Bij elke aankoop een testrapport
Vakkundige technische service
Begeleiding bij invoer / transport
(Export)kentekens snel geregeld
Fatsoenlijk koopmanschap!


Hulp nodig? Bel me! Skype Bel mij terug


 
Kleyn Trucks on Facebook Kleyn Trucks on Twitter Kleyn Trucks on Google+ Kleyn Trucks on YouTube Kleyn Trucks on Pinterest Kleyn Trucks on LinkedIn