Mercedes-Benz, klasse en vormgeving in detail.


Mercedes benz log0Vorig jaar is de Mercedes-Benz Actros uitgeroepen tot "truck of the year" 2012. Dit heeft te maken met de exceptionionele prestaties in comfort en rijvermogen. Wij bieden de Mercedes Actros en andere Mercedes Benz trucks altijd tegen scherpe prijzen aan. Staat het model of type Mercedes Benz, dat u zoekt, er nu niet tussen? Bel ons even en wij vinden graag de geschikte Mercedes Truck voor u.

Achtergrondinformatie Mercedes Benz

Mercedes Benz Trcuks model rangeMercedes-Benz trucks is een onderdeel van de bedrijfswagen divisie van Daimler AG. De oorsprong van Mercedes-Benz trucks ligt bij Daimler-Motoren-Gesellschaft (DMG), waar de eerste truck op 1 oktober 1896 het licht zag. Nadat dit bedrijf samen werd gevoegd met het bedrijf Benz & Cie is het merk Mercedes Benz ontstaan. Daimler is tot op de dag van vandaag de grootste Trucks producent ter wereld en produceert onder andere de truck modellen Actros, Atego, Axor, Econic, Zetros civiel en Unimog.


Zoek in de complete voorraad

Op merk

Op model

Op prijs
 
Op bouwjaar
 

Wij hebben altijd rond de 50 verschillende Mercedes Benz voertuigen op voorraad. De Mercedes-Benz modellen die voornamelijk te verkrijgen zijn, zijn de:
  • Mercedes-Benz 406D,
  • Mercedes-Benz 508D,
  • Mercedes-Benz 609D,
  • Mercedes-Benz Actros,
  • Mercedes-Benz Axor,
  • Mercedes-Benz Atego,
  • Mercedes-Benz Econic,
  • Mercedes-Benz Unimog,

Heeft u vragen over een gebruikte Merdeces Benz truck uit de getoonde Mercedes Benz selectie, wilt u meer informatie in het algemeen of staat het Mercedes voertuig dat u zoekt er niet tussen? Neem dan nu nog contact op met één van onze verkopers.
 
Wij accepteren

Wij accepteren  MasterCard, Ideal, Maestro en Visa


Hulp nodig? Bel me! Skype Bel mij terug

Aanvullende diensten bij Kleyn Trucks
Kentekenregistratie
Vrijwaringsbewijzen
Exportkentekens en -keuringen
Algemene Periodieke Keuringen
Tachografen installeren/repareren
Airco’s en koelmotoren repareren
Airco’s en koelmotoren bijvullen
Stacken van voertuigen

Kleyn Services

 
Kleyn Trucks on Facebook Kleyn Trucks on Twitter Kleyn Trucks on Google+ Kleyn Trucks on YouTube Kleyn Trucks on Pinterest Kleyn Trucks on LinkedIn