Koop voordelig een gebruikte kipper


kipper, kieper, hydraulische kipper, tweedehands kipper, kipperwagen Wilt u meer informatie over het kopen van een nieuwe of gebruikte kipper ook wel bekend als kiepwagen of dumper. Dan bent u bij ons aan het goede adres om eerst meer informatie in te winnen over de diverse merken en soorten kippers. Hieronder vindt u een uitgebreid aanbod met scherp geprijsde kippers.

U bent op zoek naar een speciale kipper:

Zoek in de complete voorraad

Op merk

Op model

Op prijs
 
Op bouwjaar
 

Kipper gebruiken voor uw werkzaamheden

Voor het vervoer van losse lading, zoals zand, wordt vaak gebruik gemaakt van een kipper. De horizontale stand van een kiepwagen heet laadpositie. Bij kippers wordt de laadbak met een mechanisch systeem ofwel hydraulisch systeem vanuit een horizontale stand naar een schuine stand gebracht. Dit is het daadwerkelijk legen van de laadruimte. Op deze manier wordt de lostijd enorm gereduceerd. 

Er zijn kippers ofwel kiepwagens in verschillende soorten en maten. Hierbij is het terrein een belangrijke factor zoals ook de materialen die vervoerd moeten worden. Voor ieder soort materiaal bestaat er namelijk een effectievere kiepwagen. In de mijnbouw bijvoorbeeld, worden grote zelfrijdende kiepwagens gebruikt die delfstoffen vervoeren. Ook zijn er kiepwagens die speciaal geschikt zijn voor ruw terrein. Dit zijn knikdumpers. Deze beschikken over een dubbele cardanaandrijving, waardoor het mogelijk is om zeer korte bochten te nemen op ruw terrein.

Weet u al naar wat voor kipper u op zoek bent? Kijkt u dan in onze uitgebreide kipper voorraad. Weet u niet precies welke kipper u nodig heeft of staat de kipper met de juiste specificaties er niet tussen? Neemt u dan contact met ons op. We informeren u graag over alle mogelijkheden en onze scherpe kipper aanbiedingen.
Wij accepteren

Wij accepteren  MasterCard, Ideal, Maestro en Visa


Hulp nodig? Bel me! Skype Bel mij terug

Waarom koopt u bij Kleyn?
Altijd goed geprijsd!
Ruime, snel wisselende voorraad
Zeker van gekende kwaliteit 
Bij elke aankoop een testrapport
Vakkundige technische service
Begeleiding bij invoer / transport
(Export)kentekens snel geregeld
Fatsoenlijk koopmanschap!

 
Kleyn Trucks on Facebook Kleyn Trucks on Twitter Kleyn Trucks on Google+ Kleyn Trucks on YouTube Kleyn Trucks on Pinterest Kleyn Trucks on LinkedIn