Uitleg transportkosten


Als u bij ons koopt, verzorgen wij graag het transport van uw voertuigen. Op onze website vindt u bij elk voertuig de geschatte transportkosten naar de meest gekozen bestemmingen wereldwijd. De transportkosten zijn inclusief verzekering en alle papierwerk. Hoe het transport geregeld wordt, is afhankelijk van de afstand.

Wegtransport

Voor de meeste Europese bestemmingen zal transport via de weg het goedkoopst zijn. Bij het aankopen van een voertuig kunt u direct de kosten voor het wegtransport berekenen. U vindt deze optie om kosten te berekenen terug op elke voertuig pagina en bij het afrekenproces wanneer u een voertuig aankoopt.

Transport over zee

In dit geval bestaat het transport uit twee delen:
1. Transport door Kleyn Trucks naar een Nederlandse of Belgische zeehaven.
2. Transport door de verschepingsmaatschappij naar havens wereldwijd.

De geschatte transportkosten vormen het totaal van de transportkosten onder 1 en 2. Het is inclusief verzekering en alle papierwerk. Het voordeel van deze transportwijze is dat u geen kosten heeft voor verzekering en uitvoerkenteken voor het traject van Kleyn Trucks naar de haven.
 
Kleyn Trucks on Facebook Kleyn Trucks on Twitter Kleyn Trucks on Google+ Kleyn Trucks on YouTube Kleyn Trucks on Pinterest Kleyn Trucks on LinkedIn