Met een gebruikte Volvo FH veilig de weg op.

 
Een Volvo FH is een zeer betrouwbare, zuinige, veilige en degelijke wagen om mee de weg op te gaan. Geen wonder dat de Volvo FH ook onder de gebruikte Volvo trucks een erg gewilde wagen is. U hoeft namelijk helemaal niet een nieuwe Volvo FH aan te schaffen om te profiteren van de voordelen die de Volvo FH u kan bieden. Bent u op zoek naar een Volvo FH in een goede staat? Heeft u al een Volvo FH in gedachten? Bijvoorbeeld de Volvo FH16 of de Volvo FH 2012? Bij Kleyn Trucks staat de Volvo FH, waarmee u de weg op wilt, voor u klaar. Kleyn Trucks is de absolute expert als het gaat om gebruikte bedrijfswagens. Wij hebben alle merken en dagelijks een nieuw aanbod om uw Volvo FH uit te kiezen. Daarnaast werken wij met een inspectierapport voor iedere wagen die wij aanbieden. Zo kunt u online de technische details en de actuele staat van iedere Volvo FH uit onze voorraad nalezen! Dat noemen wij gekende kwaliteit!


Zoek in de complete voorraad

Op merk

Op model

Op prijs
 
Op bouwjaar
 

Gegarandeerde transparante informatie bij de aanschaf van uw Volvo FH.

Wanneer u op zoek bent naar een goede gebruikte Volvo FH dan is het maken van de juiste keuze nog niet zo makkelijk. Wat kan u helpen om de juiste Volvo FH te vinden? Precies die degelijke Volvo vrachtwagen, waarmee u veilig en zuinig de weg op kunt? Een inspectierapport dat duidelijk en transparant de technische staat van de Volvo FH beschrijft is een must. En dat deze informatie over de Volvo FH daadwerkelijk voor u online beschikbaar is, is een pré. Kleyn Trucks biedt u niet alleen een uitgebreid rapport over de Volvo FH van uw keuze. Maar heeft eveneens de controle van deze inspectierapporten neergelegd bij de gerenommeerde Duitse inspectieorganisatie TÜV. U bent dus verzekerd van correcte en transparante informatie over uw nieuw Volvo FH.
 

De Volvo FH zelf aanschaffen of toch liever leasen?

Of u nu eigenrijder bent of het wagenpark beheert voor een transportonderneming, een nieuwe Volvo FH aanschaffen kan een aardige aanslag op uw budget zijn. Zelfs een Volvo truck kopen die niet meer nieuw is, is een enorme investering. De Volvo FH leasen is wellicht een kostenbesparende optie voor u. Vooral wanneer u niet zeker bent of u de Volvo FH voor langere tijd nodig zal hebben, is deze Volvo FH leasen een zeer slimme oplossing. Op deze manier kunt u namelijk wel profiteren van het rijden in een Volvo FH, met alle voordelen van veiligheid en kostenbesparing, dieeen Volfo FH met zich mee brengt. Tegelijkertijd heeft u niet de investeringsaanschaf hoeven te maken van een aankoop van de Volvo FH. Ook al is de Volvo FH die u gebruikt een occasion, toch kunt u op deze manier de kosten drukken. Is het leasen van de Volvo FH voor u een slim idee? Kleyn Trucks rekent graag samen met u uit wat voor u de slimste manier van een Volvo FH gebruiken is.
Waarom koopt u bij Kleyn?
Altijd goed geprijsd!
Ruime, snel wisselende voorraad
Zeker van gekende kwaliteit 
Bij elke aankoop een testrapport
Vakkundige technische service
Begeleiding bij invoer / transport
(Export)kentekens snel geregeld
Fatsoenlijk koopmanschap!


Hulp nodig? Bel me! Skype Bel mij terug

Wij accepteren

Wij accepteren  MasterCard, Ideal, Maestro en Visa

 
Kleyn Trucks on Facebook Kleyn Trucks on Twitter Kleyn Trucks on Google+ Kleyn Trucks on YouTube Kleyn Trucks on Pinterest Kleyn Trucks on LinkedIn