Efficiëntie, comfort en heel spaarzaam, dat is de MAN TGX.


De MAN TGX is een zeer gewilde truck bij de langeafstand-rijders. En niet alleen grote transportbedrijven kiezen voor de MAN TGX, maar ook de eigenrijders in het langeafstand-verkeer weten de MAN TGX op waarde te schatten. Dat komt vooral door de mogelijkheid die u met de MAN TGX heeft om zeer zuinig te rijden. MAN TGX vrachtwagens staan voor krachtige, soevereine en dynamische voertuigen waarmee het zeer comfortabel is vele kilometers af te leggen. Zowel bij het beladen, in het MAN TGX dashboard, als in het comfort in het MAN TGX interieur in de cabine, is goed te zien dat MAN nagedacht heeft vanuit het perspectief van de langeafstand-rijder.

Geen wonder dat ook de gebruikte MAN TGX trucks hierdoor erg populair zijn. Het is namelijk helemaal niet nodig om in een splinternieuwe MAN TGX te rijden om brandstof te sparen of van de andere vele voordelen van een MAN TGX  te profiteren. Ook met een gebruikte MAN vrachtwagen, kunt u zeer zuinig en comfortabel de weg op. En u bespaart zo twee keer: zowel op de brandstofkosten door een MAN TGX te rijden, als op uw MAN TGX zelf, door deze tweedehands aan te schaffen.


Zoek in de complete voorraad

Op merk

Op model

Op prijs
 
Op bouwjaar
 

Uw MAN TGX tweedehands aanschaffen bij Kleyn Trucks.

Wanneer u een gebruikte MAN TGX zoekt, is Kleyn Trucks een zeer betrouwbare en waardevolle partner. Kleyn heeft door de jaren heen een grote naam opgebouwd als het gaat om gebruikte voertuigen. Naast de MAN TGX vrachtwagens, vindt u bij ons voertuigen van allerlei andere merken. Met het dagelijks wisselende zeer grote aanbod, bieden wij de MAN TGX waar u naar op zoek bent. Niet alleen wordt de MAN TGX, zoals iedere wagen die wij aanbieden,  uitgebreid door ons geïnspecteerd en getest. Maar wij delen het onderzoekrapport wat wij van de MAN TGX maken ook met onze klanten. Iedereen kan gemakkelijk alle rapporten online bekijken, van de MAN TGX trucks die wij hebben staan. En al onze rapporten staan onder controle van het gerenommeerde Duitse controle-instituut TÜV. Op deze transparante manier kunt u precies de staat van de MAN TGX vrachtwagens bestuderen, die u interessant vindt. U weet hierdoor wat u koopt, wanneer u besluit de MAN TGX aan te schaffen.

Hulp bij het vinden van de juiste MAN TGX.

De juiste vrachtwagen, MAN truck en zelfs MAN TGX vinden, kan nog best lastig zijn. Weet u zelf niet precies wat voor u de belangrijkste eigenschappen voor uw nieuwe MAN TGX zouden moeten zijn? Wilt u verschillende MAN vrachtwagens naast elkaar zien en eens voelen wat de verschillen zijn tussen een MAN TGX en een andere truck? Laat ons het weten! Dan bekijken we samen wat voor u de MAN TGX moet kunnen om het voor uw transport de ideale vrachtwagen te laten zijn.
Wij accepteren

Wij accepteren  MasterCard, Ideal, Maestro en Visa


Hulp nodig? Bel me! Skype Bel mij terug

Waarom koopt u bij Kleyn?
Altijd goed geprijsd!
Ruime, snel wisselende voorraad
Zeker van gekende kwaliteit 
Bij elke aankoop een testrapport
Vakkundige technische service
Begeleiding bij invoer / transport
(Export)kentekens snel geregeld
Fatsoenlijk koopmanschap!

 
Kleyn Trucks on Facebook Kleyn Trucks on Twitter Kleyn Trucks on Google+ Kleyn Trucks on YouTube Kleyn Trucks on Pinterest Kleyn Trucks on LinkedIn