Ontdek het beste van de nieuwe en gebruikte DAF XF Trucks


U bent ondernemer en/of chauffeur en op zoek naar een nieuwe DAF XF? Dan bent u bij Kleyn aan het goede adres. In onze voorraad hebben wij een groot aantal DAF voertuigen type XF. De nieuwe DAF XF's zijn heerlijke trucks om in te rijden met lage operationele kosten, hoge laadvermogens en een laag brandstofverbruik. Dit zijn kwaliteiten die we al bij eerdere edities van de XF trucks zien. Bij de nieuwe DAF XF wordt echter gebruik gemaakt van additionele technieken met een verbeterd cabine design waardoor deze DAF net even wat meer biedt!

Hieronder vindt u enkele DAF XF trucks aanbiedingenuit onze voorraad. Staat de wagen die u zoekt er niet bij? Klik dan op de "meer DAF aanbiedingen" knop, bekijk onze complete voorraad of neem contact op met een verkoper en wij zoeken de perfecte DAF truck voor u!Zoek in de complete voorraad

Op merk

Op model

Op prijs
 
Op bouwjaar
 

Onze impressie van de DAF XF

De nieuwe DAF XF heeft een aantal punten die voor iedere ondernemer en chauffeur erg interessant zijn, zoals;

  • Lage operationele kosten
  • Gunstig brandstof verbruik
  • Bewezen technologie en kwaliteit
  • Hoge comfort en geweldig interieur
  • Hoge laadvermogens
  • Europa's beste cabine
  • Goede veiligheid

Naar onze mening is de DAF XF een zeer betrouwbare wagen en het nieuwe model een zeer mooie uitvoering en zeker het mooiste model dat DAF ooit heeft uitgebracht! Bel of mail ons even indien u meer informatie over de DAF trucks of  een goed aanbod wilt ontvangen.

De nieuwe DAF XF Euro 6 voldoet aan alle eisen!

De nieuwe DAF XF Euro 6 voldoet aan de strenge emissienormen voor Euro 6. DAF heeft deze Euro 6 status bereikt door de nieuwe en zuinige MX-13 motor, het lichter maken van het chassis, een lichtgewicht verstelbare dakspoiler voor de Space Cab, een achteras met Stabilink en een verbeterde koeling.

Bent u een chauffeur of ondernemer die al eerder gebruik heeft gemaakt van een DAF voertuig? Dan heeft u ongetwijfeld al kennis gemaakt met de ruimte en luxe die DAF cabines bieden. De Space Cab van de nieuwe DAF XF heeft meer en is een doorontwikkeld cabineconcept met een nóg betere werk-, rust- en slaapomgeving voor de chauffeur. Wilt u dit onovertroffen ruimte aanbod, 2.20 mtr lange bed en nieuwe dashboard met DAF Driver Performance Assistant ervaren? Neem even contact op of kom langs om een proefrit te maken in een nieuwe gebruikte DAF XF.
Speciale aanbieding DAF XF
scherpe aanbieding DAF XF
Regelmatig hebben wij een extra aanbieding van een DAF XF of ander speciaal ingekocht voertuig. Wilt u nu al weten welke DAF XF wij tegen een extra scherpe prijs gaan aanbieden? Neem contact op met een verkoper en hij informeert u graag over de DAF aanbiedingen.


Hulp nodig? Bel me! Skype Bel mij terug

Wij accepteren

Wij accepteren  MasterCard, Ideal, Maestro en Visa

 
Kleyn Trucks on Facebook Kleyn Trucks on Twitter Kleyn Trucks on Google+ Kleyn Trucks on YouTube Kleyn Trucks on Pinterest Kleyn Trucks on LinkedIn